Συνάντηση υποστηρικτών Γεωργίου Α. Παπανδρέου την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στη Λαμία

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΛΑΜΙΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών υποψηφιότητας  Γεωργίου Α. Παπανδρέου την ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι  στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Είναι μόνο η αρχή – Συμμετέχουμε, Ενώνουμε, Δυναμώνουμε

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στις 12:00, οι υποστηρικτές και φίλοι της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου για το Κίνημα Αλλαγής, πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση, ταυτόχρονα σε κάθε νομό της χώρας.

Η έναρξη της προσπάθειάς μας, έχει χαρακτηριστικά της αυτό-οργάνωσης, του πιο διακριτού τρόπου δημοκρατικής συνάντησης και διαλόγου που η Προοδευτική Παράταξη καθιέρωσε με στόχο τον πολίτη και τις δικές του προτεραιότητες στο επίκεντρο.

Εμείς, οι πολίτες, πρώτοι, πρέπει να στείλουμε μήνυμα Δημοκρατίας και Συμμετοχής σε κάθε γωνιά της χώρας.

Οι πολίτες είναι που πρέπει να συμμετάσχουν, να συνεργαστούν, να συναποφασίσουν, να δημιουργήσουν ομάδες δουλειάς, να δουλέψουν ισότιμα και δημιουργικά, με στόχο την προάσπιση και την κυριαρχία των ιδεών μας, των ιδεών της Σοσιαλδημοκρατίας.

Η έναρξη της πολιτικής και οργανωτικής προσπάθειάς μας γίνεται σε ίδια ημερομηνία και ώρα, για να δώσουμε ένα μεγάλο μήνυμα, πέρα από της αυτό-οργάνωσης:

Μήνυμα Συλλογικότητας.

Είναι μία προσπάθεια κοινή, μία προσπάθεια που μας αφορά όλους, μία προσπάθεια που θέλουμε να ενώσει τους προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση του καθενός, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη, το φύλο, το χρώμα, την ηλικία.

Διότι οι ιδέες δεν έχουν όρια, σύνορα, περιορισμούς. Αυτές είναι που συνδέουν τους πολίτες, αυτές είναι που μας φέρνουν κοντά. Αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής.

Ας είναι το ξεκίνημα αυτό το ραντεβού μας με την ιστορία. Σε μία πολιτική μάχη που δεν περισσεύει κανείς.

Πάμε Μπροστά!

Πάμε Ξανά!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη