Ο Νίκος Σταυρογιάννης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


 Ο Νίκος Σταυρογιάννης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων 


Η  Πατρίδα μας  τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις,  την ημέρα που η Ορθοδοξία γιορτάζει τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους .  

Τιμά τους διαχρονικούς υπερασπιστές και προστάτες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Τα Ένοπλα παιδιά του λαού μας, των οποίων οι αγώνες και η αυτοθυσία, αποτελούν διαχρονικά σύμβολα φιλοπατρίας, μαχητικότητας και ηρωισμού. 

Σε μια πολυσύνθετη εποχή, με αστάθεια και έντονες γεωπολιτικές ανακατατάξεις οι Ένοπλες δυνάμεις με την αδιαμφισβήτητη ισχύ τους και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα ανταποκρίνονται επάξια στην εθνική ανάγκη για ασφάλεια και ειρήνη, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά όλες τις προκλήσεις. Και έτσι συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη της Ελλάδας σε παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή μας. 

Ταυτόχρονα και σε καθημερινή βάση με δράσεις κοινωνικής προσφοράς αλλά και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών όταν αυτό απαιτείται, προβάλλουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. 

Η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων αναγνωρίζεται  και εκτιμάται από τον ελληνικό λαό, ο οποίος προσβλέπει με εμπιστοσύνη σ’ αυτές εκφράζοντας το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του για την σπουδαιότητα και την αποτελεσματικότητα του έργου τους. 

Χρόνια πολλά στα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Χρόνια πολλά στους διαχρονικούς υπερασπιστές της Πατρίδας μας. 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη