«Η αγέλαστη πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» - Το παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα από τους Ρουμπαγιάτ - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

 

 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ «ΧΩΡΑ»

 “Η ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ”

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΠΑΓΙΑΤ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

 

Μία φορά κι έναν καιρό… ήταν μια πολιτεία όμορφη, μα πάντα λυπημένη… Οι Ρουμπαγιάτ έχουν το αντίδοτο για να μη γίνουν και οι δικές μας πολιτείες… αγέλαστες και μας το φέρνουν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης!

Νοσταλγώντας τα παιδικά τους Χριστούγεννα, θυμούνται και παρουσιάζουν το πολυαγαπημένο παραμύθι των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα “Αγέλαστη Πολιτεία”, μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γελαστούς και μουτρωμένους, λογικούς και παράλογους.

Παρέα με τους καλικάντζαρους και τον Ζαχαρία Σπανό στην αφήγηση, “μαγεύουνε τα ζωντανά κι οι γάιδαροι λαλούνε”, πριονίζουν το δέντρο που στηρίζει τον απάνω κόσμο και συνεχίζουν το γλέντι σε μια Πολιτεία που δε θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Λίγα λόγια για τους Συντελεστές:

Ρουμπαγιάτ:

Οι Ρουμπαγιάτ είναι ένα μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε έχει ενεργή παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, μετρώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Βασισμένοι στην πολυφωνία, οι Ρουμπαγιάτ επιχειρούν μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση σε τραγούδια του έντεχνου και του παραδοσιακού χώρου από πληθώρα περιοχών.

Ζαχαρίας Σπανός:

Ο Ζαχαρίας Σπανός φέρνει εκτός από τη σκηνική του παρουσία, την εμπειρία θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών και κυρίως την επαγγελματική του ενασχόληση με την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία παιδιών για περισσότερα από 20 χρόνια.

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 10 €

Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στα 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
«Η αγέλαστη πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» - Το παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα από τους Ρουμπαγιάτ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης 15.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη