Νέα Έκδοση-Ποιητική Συλλογή «Ψυχής φτερουγίσματα» του Παν. Κοτρόγιαννου
 Νέα Έκδοση-Ποιητική Συλλογή «Ψυχής φτερουγίσματα» του Παν. Κοτρόγιαννου

 «ΨΥΧΗΣ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ» 

Ποιητική Συλλογη

 Συγγραφέας: Παναγιώτης Κοτρόγιαννος

  Σελίδες:60

  Διαστάσεις:17 x 24

  Τιμή πώλησης: 10 €

  ΙSBN:978-618-5279-17-2Στις  μέρες μας που ο άνθρωπος εχει πιαστεί  στις δαγκάνες  της  τεχνολογίας, έρχεται στα χέρια όλων ημών  το νέο  βιβλίο-ποιητική συλλογή «Ψυχής  Φτερουγίσματα» του εκλεκτού Διστομίτη, ανθρώπου των γραμμάτων, Παναγιώτη Κοτρόγιαννου, που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Κασταλία».


Σήμερα  που το συναίσθημα εξατμίζεται, η  ζωντανή επικοινωνία  λιγοστεύει, η ύλη εχει  κυριαρχήσει, η μοναξιά,η απομόνωση και  ο φόβος έχουν  πλημμυρίσει τον άνθρωπο,η έκδοση «Ψυχής Φτερουγίσματα» είναι  ένας δρόμος που θα  μας  βοηθήσει να συναντήσουμε την ατομική και συλλογική μας  ψυχή,  ώστε να χτίσουμε την πανανθρώπινη  ευδαιμονία, με θεμέλιά της την ελευθερία ,τη δικαιοσύνη,τη δημοκρατία,  την ανεκτικότητα, την αλληλοσυμπλήρωση,τον έρωτα, την  ανανταπόδοση, προσφορά  όλα αυτά ψυχής και  ζωής..!!!!


Την ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Κοτρόγιαννου που εκτείνεται σε 31  ποιήματα, προλογίζει η φιλόλογος Ελένη Μπόκου. Η επιμέλεια της έκδοσης από τον γραφίστα Γιώργο Περγαντίνα έδωσε ένα αισθητικό αποτέλεσμα  τέλειο, από  κάθε άποψη.

Αναζητείτε το στα βιβλιοπωλεία και στον Εκδοτικό Οίκο της Αθήνας @ΚΑΣΤΑΛΙΑ - KASTALIA Editions Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη