Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δήμου Δομοκού





 Στο γνώριμο ζεστό κλίμα και στη κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δομοκού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13.00, η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Δομοκού με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Συμεών και παρουσία του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου.


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Συμεών αφού ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δομοκού για την αγαστή συνεργασία. Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος ευχαρίστησε τους αιρετούς και τους εργαζόμενους του Δήμου Δομοκού που παρευρέθηκαν και τους ευχήθηκε υγεία, αγάπη και Καλή Χρονιά.


Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δώρα και ευχές για τους τυχερούς που κέρδισαν του φλουρί. Από την πλευρά τον αιρετών ο τυχερός ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πουρναρίου κ. Τσουλφάς Αθανάσιος και ο τυχερός από την πλευρά των  εργαζομένων ο κ. Μάκκας Νικόλαος.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δομοκού & Ξυνιάδας πάτερ Γεώργιος Βούλγαρης, ο πάτερ Νικόλαος Κουλουμπρούκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, Αντιδήμαρχοι Δήμου Δομοκού, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου Δομοκού.









Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη