PIREE «H ψυχή του λιμανιού»!

 

 

PIREE «H ψυχή του λιμανιού»

 

A Dazzling Universe of Art in the port.

Τheatre & Music Performances, Live Shows, Stand Up Comedy, Cabaret, Aerial performances, Art & Design exhibitions.

 

Το PIREE, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή, παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό πολυσυλλεκτικό θέαμα, συνδυάζοντας όλες τις μορφές τέχνης σε ένα νοσταλγικό βιομηχανικό κτίριο στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου όλα τα συναισθήματα, οι αισθήσεις και ο ενθουσιασμός του πάρτι ζουν, επινοούνται και μοιράζονται. Ο ιδιοκτήτης, εμπνευστής και πυρήνας του PIREE, Κοσμάς Καραβάς, συνεργάστηκε για αυτό με τον πολυβραβευμένο performer-τραγουδιστή Tenorman, Γιώργο Τζιουβάρα, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση στη νέα εποχή του PIREE.

Τα φώτα στην αίθουσα χαμηλώνουν και οι παραστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με μυστήριο, αισθησιασμό και ευθυμία, προκειμένου οι θεατές να ονειρευτούν, να ερωτευτούν, να γελάσουν, να συγκινηθούν παρακολουθώντας καμπαρέ, μουσικές παραστάσεις, διαδραστικό murder mystery, special shows από τον Tenorman, stand up comedy παραστάσεις, aerial performances, drag shows, Dj sets, εκθέσεις art & design.


Το νέο μενού του PIREE, υπό την επιμέλεια του σεφ Κωνσταντίνου Λαλαούνη, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος, δημιούργησε μια κουζίνα που υπερέχει σε έρευνα και σεβασμό στις πρώτες ύλες και σε δημιουργικότητα, παραμένει ωστόσο πιστή στο όνομα της ελληνικής γευστικής παράδοσης. Υπέροχο μωσαϊκό σοκολάτας, ψητό καλαμπόκι, γευστικότατα burgers και hot dogs σαν μια πιο urban πρόταση, διαφορετική σαλάτα Μεσόγειος και ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, pinsa και φιλέτο κοτόπουλο, μαζί με νέες και φρέσκες premium ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών και ποτών.

Το PIREE σας περιμένει κάθε εβδομάδα, αν θέλετε να δείτε κάποια παράσταση ή απλά να πιείτε το ποτό σας, από Τετάρτη έως και Κυριακή, από νωρίς το απόγευμα στις 17.00 έως αργά το βράδυ στις 2:00. Στο νέο PIREE η ιστορία που συνοδεύει την εικόνα, δίνει νόημα στο πλάνο.

Η νέα εποχή του 
PIREE ξεκινάει από τις 21 Οκτωβρίου με τα εγκαίνια της συναρπαστικής νέας σεζόν και συνεχίζεται στις 22 Οκτωβρίου με new music comedy show από τον Tenorman, με special guests τους Rosey BlueAlfio ConsoliDanae Ganasou και magic show από τον Jannos Chalaris. Αυτό είναι μόνο η αρχή, με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έρχεται να καταπλήξει.

 

PIREE
Κάστορος 78, Πειραιάς
210 4082 700-02
info@piree.gr






 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη