Ο Filotimos είναι το νέο στέκι που αλλάζει τις καθημερινές μας συνήθειες, στον Πειραιά

 

 

Ερωτεύομαι Α καταλλήλως


Στην ωραιότερη πλατεία του Πειραιά, ακουμπώντας το τοπόσημο της πόλης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, και μόλις ελάχιστα βήματα από το σταθμό του Μετρό Δημοτικό Θέατρο (έξοδος Πλατεία Παύλου Μπακογιάννη), 
o Filotimos είναι το νέο στέκι που έρχεται να αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες. Στο όμορφο νεοκλασικό που στεγάζεται ο Filotimos, συντελείται μία πραγματική μεταμόρφωση. Συνδυάζοντας τον αστισμό της Αθήνας με τα παλιά καφενεία του Πειραιά και το νέο και ανεξερεύνητο, κάθε επίσκεψη στον Φιλότιμο, είναι και μία νέα ανακάλυψη γεύσεων, ήχων και αισθήσεων που κάνουν το μπλοκ του Θεάτρου τον νέο απόλυτο προορισμό εξόδου.

σεξξξέρω

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τη μοναδική του αύρα, την ιδιαίτερη αισθητική, τις τοιχογραφίες της 
collage artist Άννας Δημητρίου και τα παιχνιδιάρικα neon σλόγκαν του street artist Yiakou (‘εντός ανώμαλοι’, ‘ήθελα να σε αντάμωνα, να σου έλεγα κάμποσα’, ‘…φίλα με λίγο να δω κάτι!’ ) , με εμπνευστή και ιδιοκτήτη τον Κοσμά Καραβά, o Filotimos είναι ένα φιλόξενο καφέ μπαρ που μπορείτε από το πρωί να απολαύσετε καφέ και brunch και να επιλέξετε και γευτείτε μέσα από ένα μενού κόντρα σε όλα που δένει με τις εκλεκτικές μουσικές των DJs. Μπορεί η φακοσαλάτα με χειροποίητο γαύρο μαρινάτο να συνδυαστεί με τα κλασικά τραγούδια του James Brown και της Aretha Franklin; Στον Φιλότιμο όλα γίνονται και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε ποτέ. Μπορείτε να πιείτε τσικουδιά και τσίπουρο, μαζί με κεφτεδάκια του σαλονιού αλλά και κροκέτες του λιμανιού.
 

Αν πετύχει το φλερτ
Τύφλα να έχει το σεξ


Το βράδυ, ο 
Filotimos, σαν άλλος χαμαιλέοντας, αλλάζει χρώματα και σχήματα και η διάθεση ανεβαίνει. Μέσα από ελληνικές ποικιλίες κρασιών και ευφάνταστα κοκτέιλ, ερχόμαστε πιο κοντά, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους και παρέες, φλερτάρουμε.

Filotimos, ένα στέκι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, στην καρδιά του Πειραιά.



Filotimos, Αγίου Κωνσταντίνου 2, Πειραιάς, 210 41 00 650
Ελάχιστα βήματα από το σταθμό του Μετρό Δημοτικό Θέατρο (έξοδος Πλατεία Παύλου Μπακογιάννη)






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη